Loading Theme Customizer. Please wait...

  • Go to Main Menu
  • Go to Content
  • Thai ไทย (ภาษาไทย)
  • English (UK)
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast
    • Aa
    • Aa
    • Aa
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • A -
    • A
    • A +

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Logo
  • Home
    • Views

      • Sugesstion Video
      • Science and tech. news
      • Link Old Website Page
      • Service Usage Report
    • About Us

      The Bureau of Science and Technology Information Service

  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
    • Intranet Online DB

      • STANDARD
        • AOAC 22nd (2023)
        • ACS Reagent Chemicals
        • BSOL Britist Standards
        • Techstreet Enterprise
        • TAPPI Online
      • BOOK
        • Alpha Science Int.
        • ELSEVIER Publisher
        • ISMITHERS RAPRA
        • Taylor & Francis
      • JOURNAL
        • AOAC International
        • Rubber Chem. & Tech.
    • Knowledge Agency

      • NQI Knowledge Article
      • Annual Reports
        • DSS Annual Reports
        • BSTI Annual Reports
        • OTOP Annual Reports
      • Institute journal
      • Bulletin of Applied Sciences
      • Archives
      • Interesting Articles
      • Dss Article
      • Conference Documents
      • New List
    • Inhouse Databases

      • Standard & Regulation
      • Patents
      • food and Agro-Industry
        • Summary & Abstract
        • Standard & Regulation
        • Training news
        • Q & A
        • Current awareness service
      • Information File and Recycling Database
      • Q&A
      • Information Repacking
      • Compiled File
      • Check Standard
      • eContent
      • Standard Alert
    • Recommendation

      • Official Information Center
      • World Scientist
      • Resources of COVID-19
      • Info. & Facebook Articles
      • STIC Website
      • Suggestion Web Link
      • Customer Feedback
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
Bureau of Science and Technological Information
  • Home
  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
  • You are here:  
  • Home
  • food and Agro-Industry
  • Training news
Filters
List of articles in category Training news
Title Hits
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจ ฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021 #1 “การจัดการหลังเก็บเกี่ยว: หัวใจสำคัญของผลิตภัณฑ์อาหารที่มีคุณภาพ” Hits: 1850
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจ ฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021 #5 “All About Organic: อาหารออร์แกนิค จากธรรมชาติสู่ชีวิตที่ยั่งยืน” Hits: 1649
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจ ฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021 #7 "นวัตกรรมอาหารสำหรับผู้ที่มีภาวะกลืนลำบาก Hits: 2157
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจ ฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021#4 Hydrocolloids: Key ingredients in plant-based foods and beverages Hits: 1630
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021 #3 The Science behind Croissants กว่าจะมาเป็นครัวซองค์ เบเกอรี่ยอดนิยมแห่งปี Hits: 1893
ขอเรียนเชิญผู้ที่สนใจฟังบรรยายในกิจกรรม Food Talks 2021 #6 “Immunity-Boosting Food & Drink อาหารและเครื่องดื่มเสริมภูมิคุ้มกัน” Hits: 1703
ขอเรียนเชิญร่วมฟังบรรยายในกิจกรรม Frontier in Foods 2021#1 "New Normal of Food Packaging: Sustainability beyond COVID-19" Hits: 1993
ขอเรียนเชิญสมัครเข้าอบรมกิจกรรมพัฒนาผู้ประกอบการสู่การจัดตั้งหรือขยายธุรกิจ ภายใต้โครงการพัฒนาและยกระดับผู้ประกอบการสู่ความเป็นมืออาชีพ ปีงบประมาณ 2564 Hits: 1763
ประกาศ!! รับสมัครผู้ที่สนใจเข้าร่วมเป็นอาสาสมัครในโครงการวิจัยการทดสอบสารก่อภูมิแพ้จากอาหารทะเลกลุ่มกุ้ง กั้ง และปู Hits: 1725
ประชาสัมพันธ์ หลักสูตรการผลิตน้ำนมข้าวโพดและน้ำนมถั่วเหลืองและเทคนิคการยืดอายุการเก็บ Hits: 1732

Page 6 of 12

  • Start
  • Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Next
  • End

เว็บไซต์มีการใช้งานคุกกี้ (Cookies) เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดียิ่งขึ้นให้แก่คุณ และตรงตามความสนใจของคุณมากที่สุด ถ้าคุณยังใช้งานต่อไปโดยไม่ปฏิเสธคุกกี้ ระบบจะเก็บคุกกี้เพื่อวัตถุประสงค์ข้างต้น ทั้งนี้ คุณสามารถศึกษารายละเอียดเกี่ยวกับการใช้คุกกี้ได้โดยคลิกที่ นโยบายการใช้คุกกี้

นโยบายการใช้คุ๊กกี้

กองหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

All Rights Reserved.

นโยบายการคุ้มครองข้อมูลส่วนบุคคล วศ. / 
ประกาศความเป็นส่วนตัว (Privacy Notice) สำหรับการบริการสารสนเทศ


Back to top

X
Facebook for Science Library