Loading Theme Customizer. Please wait...

  • Go to Main Menu
  • Go to Content
  • Thai ไทย (ภาษาไทย)
  • English (UK)
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast
    • Aa
    • Aa
    • Aa
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • A -
    • A
    • A +

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Logo
  • Home
    • Views

      • Sugesstion Video
      • Science and tech. news
      • Link Old Website Page
      • Service Usage Report
    • About Us

      The Bureau of Science and Technology Information Service

  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
    • Intranet Online DB

      • STANDARD
        • AOAC 22nd (2023)
        • ACS Reagent Chemicals
        • BSOL Britist Standards
        • Techstreet Enterprise
        • TAPPI Online
      • BOOK
        • Alpha Science Int.
        • ELSEVIER Publisher
        • ISMITHERS RAPRA
        • Taylor & Francis
      • JOURNAL
        • AOAC International
        • Rubber Chem. & Tech.
    • Knowledge Agency

      • NQI Knowledge Article
      • Annual Reports
        • DSS Annual Reports
        • BSTI Annual Reports
        • OTOP Annual Reports
      • Institute journal
      • Bulletin of Applied Sciences
      • Archives
      • Interesting Articles
      • Dss Article
      • Conference Documents
      • New List
    • Inhouse Databases

      • Standard & Regulation
      • Patents
      • food and Agro-Industry
        • Summary & Abstract
        • Standard & Regulation
        • Training news
        • Q & A
        • Current awareness service
      • Information File and Recycling Database
      • Q&A
      • Information Repacking
      • Compiled File
      • Check Standard
      • eContent
      • Standard Alert
    • Recommendation

      • Official Information Center
      • World Scientist
      • Resources of COVID-19
      • Info. & Facebook Articles
      • STIC Website
      • Suggestion Web Link
      • Customer Feedback
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
Bureau of Science and Technological Information
  • Home
  • Services
    • Library Rules
    • One Stop Services
    • Circulation Services
    • Phone/FAX/e-mail Service
    • Search Techniques Service
    • Reference Services
    • Document Delivery Services
    • Service Fees
    • Download Form
      • แบบขอรับบริการทำบัตร
      • แบบบริการค้นเรื่อง
      • แบบบริการจัดหาเอกสารฉบับเต็ม
      • แบบหนังสือขอทำบัตรยืมเอกสาร
  • Databases
  • E-Library
    • Search Book/Serial
    • Digital Collections
      • Eng eBooks
      • Thai eBooks
    • DSS Science eBook Application
    • Virtual exhibition
  • Contact US
  • About US
  • You are here:  
  • Home
  • food and Agro-Industry
  • Summary & Abstract

food and Agro-Industry

  • Food
บทคัดย่ออาหารและอุตสาหกรรมเกษตร
Filters
List of articles in category food and Agro-Industry
Title Hits
รู้เท่าทันน้ำมันมะพร้าวสกัดเย็น Hits: 1870
Coalho cheese made with protease from thermomucor indicae-seudaticaeN31:technological potential of the new coagulantfor the production of high-cooked cheese Hits: 1766
โซเดียมในผลิตภัณฑ์ประเภทปลาแผ่น-ปลาเส้นปรุงรส Hits: 1939
Effect of storage on the physico‐chemical and antioxidant properties of strawberry and kiwi leathers Hits: 1866
Physicochemical properties of microencapsulated ω-3 salmon oil with egg white powder Hits: 1710
อาหารจากสาหร่ายขนาดเล็ก Hits: 2071
ผลความเข้มข้นซัลเฟอร์ไดออกไซด์และเวลาสัมผัสต่อสมบัติของแป้งมันสำปะหลัง Hits: 3143
การศึกษาสภาวะอบแห้งที่เหมาะสมในการผลิตใยอาหารผงเข้มข้นจากเปลือกมะนาว Hits: 2324
การเพิ่มการเก็บแป้งมันสำปะหลังด้วยโพสทไซโคลน Hits: 2022
ผลของน้ำตาลมะพร้าวและสารเพิ่มความคงตัวต่อสมบัติทางกายภาพของน้ำกะทิไขมันสูง Hits: 2137
ผลของอุณหภูมิความร้อนที่มีต่อการเกิดสีน้ำตาลในสารสกัดจากเนื้อไก่ Hits: 2177
เชียงดา ของดีที่หาได้ในแดนเหนือ Hits: 2094
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มก. ครีเอต ยกงานวิจัยมาเปิดตลาด อัพราคามันสำปะหลังไทย Hits: 1810
ตะไคร้ กับบทพิสูจน์ทางวิทยาศาสตร์ Hits: 2384
อิทธิพลของกระบวนการผลิตชาที่มีต่อสารต้านอนุมูลอิสระในชาเขียว Hits: 2261

Page 25 of 52

  • Start
  • Prev
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Next
  • End

เว็บไซต์มีการใช้งานคุกกี้ (Cookies) เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดียิ่งขึ้นให้แก่คุณ และตรงตามความสนใจของคุณมากที่สุด ถ้าคุณยังใช้งานต่อไปโดยไม่ปฏิเสธคุกกี้ ระบบจะเก็บคุกกี้เพื่อวัตถุประสงค์ข้างต้น ทั้งนี้ คุณสามารถศึกษารายละเอียดเกี่ยวกับการใช้คุกกี้ได้โดยคลิกที่ นโยบายการใช้คุกกี้

นโยบายการใช้คุ๊กกี้

กองหอสมุดและศูนย์สารสนเทศวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

All Rights Reserved.

นโยบายการคุ้มครองข้อมูลส่วนบุคคล วศ. / 
ประกาศความเป็นส่วนตัว (Privacy Notice) สำหรับการบริการสารสนเทศ


Back to top

X
Facebook for Science Library